Pentru un
păr castaniu
strălucitor și
catifelat!

Un păr strălucitor, rezistent și sănătos conferă încredere și siguranță în sine. Sănătatea părului poate reflecta dacă o persoană se confruntă cu un dezechilibru fizic sau mental.

CĂDEREA PĂRULUI

Căderea părului, lipsa de strălucire şi rezistenţă apar frecvent din cauza alimentaţiei dezechilibrate, dar şi din cauze externe cum ar fi utilizarea unor produse de ȋngrijire nepotrivite tipului de păr, sau din cauza ȋngrijirii excesive (vopsiri repetate şi dese, tratamente termice invazive).

Scalpul unei persoane obișnuite conține în mod general 100.000 - 150.000 de fire de păr, dintre care 85% se află într-un proces permanent de creștere. Firul de păr conține keratină și apă și este hrănit din vasele sanguine de la baza foliculului. Acesta crește, de obicei, în jur de 10 cm lungime în decursul unui an. Fiecare fir trece prin ciclul propriu, independent de celelalte fire de păr aflate pe pielea capului.

Procesul de creștere și de cădere a părului este constituit din 4 etape:

Faza anagenă

celulele papilare de la baza foliculului pilos generează creșterea firului de păr care rămâne pe cap timp de câțiva ani, fiind hrănit de rădăcina firului de păr.

Faza catagenă

durează aproximativ 10 zile, perioadă în care foliculul se micșorează cu până la 1/6 din lungimea sa normală, iar baza firului se deplasează spre exterior, la suprafața pielii.

Faza telogenă

la sfârșitul duratei naturale de viață, firul de păr trece în faza telogenă care durează aproximativ 3 luni; firul nu mai crește, dar rămâne atașat de foliculul pilos înainte de a cădea.

Faza exogenă

de cădere a firelor de păr aflate în repaus, și care face parte din procesul normal de reînnoire a părului. Aproximativ 50-100 de fire de păr cad zilnic. Dacă părul intră în faza de repaus prea devreme, poate provoca subțierea și căderea excesivă a acestuia.

Căderea difuză a părului afectează aproximativ 30% din femei și este asociată, de regulă, cu tulburările hormonale, cu factori precum alimentația dezechilibrată, anumite medicamente sau cu o expunere la diverse provocări cum ar fi stresul în familie şi la locul de muncă.

Căderea părului la femei reprezintă frecvent un subiect tabu, dar care nu trebuie acceptat în mod tacit.

Îngrijire eficientă împotriva
căderii părului

În urma studiilor clinice, s-a demonstrat că după 3 luni de utilizare a produselor PARUSAN®, numărul de foliculi aflați în faza de creștere activă (anagenă) a crescut, rezultatul fiind un efect pozitiv asupra densității părului.

Ingredientul brevetat AnaGainTM din compoziția PARUSAN®, un extract din lăstari organici de mazăre, este responsabil de reducerea căderii părului și de accelerarea semnificativă a creșterii acestuia.

Alte ingrediente, precum biotina și L-arginina ajută la întărirea rădăcinii, iar ureea, vitamina E și pantenolul hrănesc și conferă părului rezistență și strălucire.

PARUSAN® Brilliant Brown cu formulă specială
de îngrijire și nuanțe castanii cu reflexe

PARUSAN® Brilliant
Brown Șampon

Având la bază formula PARUSAN® împotriva căderii părului, acest șampon cu formulă specială de îngrijire și nuanțe de castaniu, îngrijește părul și îi conferă strălucire.

Pigmenții coloranți de înaltă calitate acționează la fiecare spălare, intensificând culoarea părului, iar combinația de ingrediente anticădere susține creșterea părului.

Conferă nuanțe intense de castaniu

Îngrijește părul

Asigură un păr strălucitor, mătăsos și plin de vitalitate

Protejează culoarea părului

Pentru părul castaniu vopsit și natural

Șamponul conține ingrediente active de înaltă calitate: L-arginină, biotină, proteine de grâu și ulei de măsline ce hrănesc părul în profunzime și îl hidratează.

Utilizare:
În funcție de intensitatea dorită a culorii, șamponul se lasă să acționeze timp de 2-5 minute, după care se clătește.

Pentru o culoare mai intensă, se recomandă utilizarea împreună cu PARUSAN® Brilliant Brown Balsam.

PARUSAN® Brilliant
Brown Balsam

Având la bază formula PARUSAN® împotriva căderii părului, balsamul intensifică culoarea părului grație coloranților din compoziție, asigură o pieptănare mai facilă a părului și îngrijește structura acestuia.

Conferă nuanțe intense de castaniu

Îngrijește părul

Asigură un păr strălucitor, mătăsos și plin de vitalitate

Protejează culoarea părului

Pentru părul castaniu vopsit și natural

Ingrediente precum uleiul de jojoba şi cel de seminţe de struguri hrănesc, conferă strălucire şi volum părului. Pantenolul asigură hidratarea necesară şi îmbunătățește structura părului deteriorat.

Utilizare:
În funcție de intensitatea dorită a culorii, balsamul se aplică uniform după spălarea părului, se lasă 2-5 minute, după care se clătește.

Pentru o culoare mai intensă, se recomandă utilizarea împreună cu PARUSAN® Brilliant Brown Șampon.

Comandă